Anmeldelser

"Beste sengesett jeg noen gang har ligget i. Kjapp levering."

-Anne Lise

"Kjøpte først Abate-sengetøy til babyen vår fordi jeg hadde hørt så mye bra om det, men bestilte raskt til oss også! Strålende fornøyd! Fra nå av blir det færre sengetøy i god kvalitet fremfor et skap fullt av masse «diverse»."

-Elise

"Til å falle ned i, omsluttes av og nyte. Topp sovekomfort og en estetisk opplevelse."

-Jorund

Se flere anmeldelser her.

Abate

Bedre sengetøy

 

Et nytt perspektiv på sengetøy.

Vi jobber som piloter og jobben vår tar oss til hoteller verden rundt. Det har lært oss både hvor viktig en god natts søvn er og hvor viktig sengetøy er for en god søvneopplevelse.

Da vi selv ønsket å kjøpe sengetøy av høy kvalitet, var prisene veldig høye og designet gammeldags. Det var da vi fikk ideen til Abate.

Alt vi gjør i vår hverdag som piloter er preget av en tydelig og høy standard, hvor selv små detaljer er viktige. Dette perspektivet hadde vi med oss ​​da vi startet Abate. Vi ønsket å forstå om det var mulig å produsere sengetøy av høy kvalitet til en god pris og samtidig sørge for at miljøet og menneskene i produksjonen ble behandlet bra. Med produksjon i Vest-Europa og lavere marginer til oss selv, så vi at dette var mulig. Resultatet er naturlige produkter som er ulikt noe annet på markedet.

Kristian & Leo

Instagram feed

Write content about your brand