Hopp til innhold

Handlevogn

Handlevognen er tom

Handelsbetingelser

 

Sender til: Norge

Forsendelsestid: 1-3 virkedager

Gratis frakt for bestillinger over 1600 kr.

Fraktmetode:

Bring pickup: Bring  leverer til et opphentingspunkt nært deg. Under utsjekk kan du velge opphentingspunktet som passer deg best blant dine 3 nærmeste Bring opphentingspunkter.


Bring hjemlevering: Bring leverer hjem til alle husstander i hele Norge. Pakken kan settes igjen foran døren om ønskelig, og du som mottaker kan endre ønsket utleveringsdag til en dag som passer deg.


Forsikring: Abate står ansvarlig for produktet fra forsendelse til den kvitteres som levert av Bring.


  

RETURER OG TILBAKEBETALING

Prøvesov

Vi tror du vil bli veldig fornøyd med dine Abate-varer, men skulle du av noen grunn angre på kjøpet ditt så gir vi deg en utvidet angrerett her hos oss.

Norsk lov gir angrerett i 14 dager, men hos oss kan du prøve våre produkter i 30 dager. Innenfor denne perioden har du rett til å angre på produkter som er både brukt og vasket. Det er viktig for at du skal få testet produktet skikkelig. Dette gjelder ikke dersom man ønsker å bytte til andre varer eller man har benyttet seg av "prøvesov" tidligere.

 

Retur- og bytte av varer

Øvrige returer og bytter må være ubrukte og i slik stand at de kan selges igjen som nytt. Det innebærer at de ligger pakket i originalemballasje og brettet likt som ved originalforsendelse.

Våre returer og bytter har nedenstående prosedyre:

- Du registrerer retur- eller bytte av artikkel via vår returside HER.

- En e-post med QR-kode blir sendt deg. 

- Pakk artiklene i original- eller like god emballasje. Ta med pakken samt QR-koden til et Bring returpunkt nær deg, så vil de scanne koden og håndtere returen for deg.

- Returbetaling- eller ny vare sendes så snart returen er inspisert- og godkjent av vårt lager.

 

Reklamasjon

Dersom varen har en mangel og dette ikke skyldes kjøperen eller forhold på kjøperens side, vil Abate følge opp kjøperen i henhold til reglene i forbrukerkjøpsloven. Det innebærer at du har alltid to års reklamasjonstid når du kjøper noe fra Abate.

Reklamasjon registreres via vår returside HER.

 

TILBAKEBETALING

Når vi mottar de returnerte varene inspiseres de før tilbakebetaling, og ved godkjent retur tilbakeføres pengene til kortet som ble brukt ved kjøp. Pengene returneres fra Abate så snart returen godkjennes, og kortselskapet har normalt tilbakeført pengene innen 6 dager fra returen er godkjent.

 

Konfliktløsning

Klager rettes til Abate innen rimelig tid. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig på telefon 23400500 eller www.forbrukerradet.no.

 

BETALING OG SIKKERHET

Betaling

Vi tar imot betaling med Visa, MasterCard, Vipps og Klarna. Ved bruk av Visa og Mastercard reserveres beløpet ved bestilling og det trekkes ved bekreftet forsendelse. Ved kjøp via Klarna gjelder deres betalingsbetingelser.

Sikkerhet

Vi bruker en Secure Socket Layer (SSL) teknologi. Dette krypterer og beskytter dataene du sender til oss over internet. Hvis SSL er aktivert ser du en lås til venstre for domeneadressen i browseren din. Trykker du på denne kan du lese mer om SSL digitale sertifikatsregistrering. Du kan også se at URLen (søkefeltet øverst i browseren din) starter med "https" i stedet for "http". Dette betyr også at SSL er aktivt.

Personvern og cookies

Vi respekterer personvernet ditt og anerkjenner viktigheten av å beskytte din personlige informasjon. Vi har personvernregler som styrer hvordan vi samler, lagrer og bruker informasjonen du gir oss. Følgende informasjon gis fra Abate for å holde besøkende til vår hjemmeside informert om våre personvernregler. Ved å besøker www.abate.no aksepterer- og godtar du praksisen beskrevet i våre personvernregler og generelle vilkår.

Samlet informasjon

Abate samler personlig informasjon som ditt navn, din e-postadresse og din adresse når du bestiller fra- eller registrerer deg på hjemmesiden. Abate bruker denne informasjonen til å fullføre dine bestillinger. Ut over dette kan din e-postadresse bli registrert flere steder på hjemmesiden slik at vi kan sende deg nødvendig informasjon som bestillings- eller forsendelsesinformasjon. Betalingsinformasjon, som kredittkortnumre, blir ikke lagret eller behandlet av Abate, men av ePay, en PSP som selger denne tjenesten til Abate. Om du gjennomfører en bestilling hos oss så trenger vi å beholde personlig informasjon, inkludert navn, e-postadresse, telefonnumre og forsendelsesadresse så vi kan fullføre ordren. Ditt telefonnummer kan bli gitt til vårt transportselskap for levering, da denne informasjonen kan bli brukt for å informere deg om leveransestatus. Om du registrerer deg for vårt nyhetsbrev, oppretter en konto eller gjennomfører en bestilling godtar du innsamlingen av dine private data.

Personvern

Den personlige informasjonen du oppgir til Abate vil kun bli brukt til å gjennomføre bestillinger, holde deg oppdatert med informasjon og for å gi deg beste mulige service. Abate vil ikke la en tredjepart se- eller bruke din personlige informasjon uten din forhåndsgodkjennelse. Du har rett til å se dine lagrede private data ved forespørsel. Hvis informasjonen er ufullstendig eller uriktig har du rett til å få din informasjon korrigert eller slettet. Om du ønsker å avslutte ditt abonnement til vårt nyhetsbrev kan du klikke "Unsubscribe" i vårt nyhetsbrev eller sende en e-post til info@abate.no.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler kan brukes på siden for å forbedre din brukeropplevelse. Under tiden du bruker vår hjemmeside kan dine preferanser bli husket gjennom en midlertidig bruk av "session"-informasjonskapsler. Informasjonskapsler lar våre systemer samle inn informasjon om din nettleser i tillegg til å monitorere dine navigasjonsvalg mens du surfer på hjemmesiden. Brukere har mulighet til å akseptere eller skru av informasjonskapsler gjennom sin nettleser, i tillegg til at man blir informert om når en informasjonskapsel skal aktiviseres. Dette lar deg avvise bruken av informasjonskapsler eller å slette informasjonskapslene på slutten av ditt besøk. Om du velger å deaktivere- eller slette dine informasjonskapsler kan din brukeropplevelse bli begrenset.

Statistikk

Generell brukerdata samles for å monitorere brukertrender på vår hjemmeside. Data som antall besøkende på vår side, trafikkmønstre og sidevisninger viser oss hvor våre besøkere kommer fra og hvordan de samhandler med oss online. Denne typen innsamlet informasjon er generell og anonym, og identifiserer ikke enkeltstående brukere. I tillegg kan vår hjemmeside bruke "web beacons" eller andre sporingsteknologier for å hjelpe iss å forstå brukermønstre på vår hjemmeside via informasjon som ikke kan personlig identifiseres.