Hopp til innhold

Handlevogn

Handlevognen er tom

Hjelp

Forsendelsesinformasjon

Sender til: Norge
Forsendelsestid: 3 virkedager
Gratis frakt for bestillinger over 1500 kr.

Fraktmetode:

Postkasse: Om din postkasse har plass til vår forsendelse på 35x25x10 cm legges denne i postkassen. Får den ikke plass så settes den under din postkasse. Skulle dette være praktisk vanskelig leveres så varen på din nærmeste PostNord Service Point. Etter avlevering får du en SMS med leveringsinformasjont. I noen områder i Norge blir sengetøyet levert direkte til et PostNord Service Point.

Forsikring: Abate står ansvarlig for produktet fra forsendelse til du mottar varen.

 

Returer og tilbakebetaling

Abate har en bytterettspolicy på 14 dager.

Returer

Da sengetøy er hygieneartikler må emballasje være ubrutt for at retur skal aksepteres. Dette for at vi skal kunne sikre ubrukte produkter for kunder.

For returer vennligst følg nedenstående prosedyre:

- Send en mail til retur@abate.no med ordrenummer, hvilke artikler som returneres (Størrelse, stoff og farge) og gjerne årsak til retur slik at vi kan forbedre oss om noe ikke var som forventet.

- Legg artiklene tilbake i forsendelsesboksen eller en lignende boks.

- Send til:

Colliflow AS

Skien havneterminal

Havnevegen 70

3739 Skien

 

Tilbakebetaling

Når vi mottar de returnerte varene inspiseres de før tilbakebetaling. Ved ubrutt forsegling og godkjent retur tilbakeføres pengene til kredittkortet som ble brukt ved kjøp. Pengene skal da være tilbakebetalt innen 6 dager fra returen er godkjent.

 

Betaling og sikkerhet

Betaling

Vi tar imot Visa og MasterCard. Hele beløpet trekkes fra kontoen til kunde direkte ved bestilling. Ved forhåndssalget trekkes beløpet på kjøpetidspunkt.

Sikkerhet

Vi bruker en Secure Socket Layer (SSL) teknologi. Dette krypterer og beskytter dataene du sender til oss over internet. Hvis SSL er aktivert ser du en lås til venstre for domeneadressen i browseren din. Trykker du på denne kan du lese mer om SSL digitale sertifikatsregistrering. Du kan også se at URLen (søkefeltet øverst i browseren din) starter med "https" i stedet for "http". Dette betyr også at SSL er aktivt.

Personvern og cookies

Vi respekterer personvernet ditt og anerkjenner viktigheten av å beskytte din personlige informasjon. Vi har personvernregler som styrer hvordan vi samler, lagrer og bruker informasjonen du gir oss. Følgende informasjon gis fra Abate for å holde besøkende til vår hjemmeside informert om våre personvernregler. Ved å besøker www.abate.no aksepterer- og godtar du praksisen beskrevet i våre personvernregler og generelle vilkår.

Samlet informasjon

Abate samler personlig informasjon som ditt navn, din e-postadresse og din adresse når du bestiller fra- eller registrerer deg på hjemmesiden. Abate bruker denne informasjonen til å fullføre dine bestillinger. Ut over dette kan din e-postadresse bli registrert flere steder på hjemmesiden slik at vi kan sende deg nødvendig informasjon som bestillings- eller forsendelsesinformasjon. Betalingsinformasjon, som kredittkortnumre, blir ikke lagret eller behandlet av Abate, men av ePay, en PSP som selger denne tjenesten til Abate. Om du gjennomfører en bestilling hos oss så trenger vi å beholde personlig informasjon, inkludert navn, e-postadresse, telefonnumre og forsendelsesadresse så vi kan fullføre ordren. Ditt telefonnummer kan bli gitt til vårt transportselskap for levering, da denne informasjonen kan bli brukt for å informere deg om leveransestatus. Om du registrerer deg for vårt nyhetsbrev, oppretter en konto eller gjennomfører en bestilling godtar du innsamlingen av dine private data.

Personvern

Den personlige informasjonen du oppgir til Abate vil kun bli brukt til å gjennomføre bestillinger, holde deg oppdatert med informasjon og for å gi deg beste mulige service. Abate vil ikke la en tredjepart se- eller bruke din personlige informasjon uten din forhåndsgodkjennelse. Du har rett til å se dine lagrede private data ved forespørsel. Hvis informasjonen er ufullstendig eller uriktig har du rett til å få din informasjon korrigert eller slettet. Om du ønsker å avslutte ditt abonnement til vårt nyhetsbrev kan du klikke "Unsubscribe" i vårt nyhetsbrev eller sende en e-post til info@abate.no.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler kan brukes på siden for å forbedre din brukeropplevelse. Under tiden du bruker vår hjemmeside kan dine preferanser bli husket gjennom en midlertidig bruk av "session"-informasjonskapsler. Informasjonskapsler lar våre systemer samle inn informasjon om din nettleser i tillegg til å monitorere dine navigasjonsvalg mens du surfer på hjemmesiden. Brukere har mulighet til å akseptere eller skru av informasjonskapsler gjennom sin nettleser, i tillegg til at man blir informert om når en informasjonskapsel skal aktiviseres. Dette lar deg avvise bruken av informasjonskapsler eller å slette informasjonskapslene på slutten av ditt besøk. Om du velger å deaktivere- eller slette dine informasjonskapsler kan din brukeropplevelse bli begrenset.

Statistikk

Generell brukerdata samles for å monitorere brukertrender på vår hjemmeside. Data som antall besøkende på vår side, trafikkmønstre og sidevisninger viser oss hvor våre besøkere kommer fra og hvordan de samhandler med oss online. Denne typen innsamlet informasjon er generell og anonym, og identifiserer ikke enkeltstående brukere. I tillegg kan vår hjemmeside bruke "web beacons" eller andre sporingsteknologier for å hjelpe iss å forstå brukermønstre på vår hjemmeside via informasjon som ikke kan personlig identifiseres.